Virtuaalitapahtumat ja streamingErityisesti poikkeusoloissa virtuaalisen tapahtuman arvo kasvaa kun viestisi saadaan rajoituksista huolimatta välitettyä turvallisesti jopa tuhansille ihmisille. Me välitämme tapahtumasi reaaliaikaisesti yleisöllesi, luotettavasti ja laadukkaasti.

Livestreamilla tavoitat yleisösi kaikkialla maailmassa

Livestriimauksella tavoitat vieraat jotka eivät pysty osallistumaan tapahtumaan paikan päällä. Laadukkailla tuotantokameroilla kuvattu videomateriaali lähetetään reaaliaikaisesti leikattuna internetin välityksellä halutulle kohdeyleisölle. Oma DCLive -striimausalustamme sekä kansainvälinen jakeluverkosto mahdollistaa jopa kymmeniä tuhansia yhtäaikaisia katsojia ja streamaus onnistuu toki myös suoraan esim. yrityksen toimipisteiden välillä. Voimme lähettää livestriimiä myös esim. Youtuben tai Facebookin kautta.

Toteutus mukautetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi, palvelumme ja järjestelmämme skaalautuvat helposti yhden kameran luentostriimistä yli kymmenen kameran monikameratoteutuksiin. Kalustomme kattaa normaalien tuotantokameroiden lisäksi sekä etäohjattavat robottikamerat että erikoisratkaisut kuten pienois- sekä drone- ja vaijerikameratkin.


Tapahtumassa kuvattu presentaatio voidaan liittää osaksi kuvamateriaalia tai siirtää DCLive -alustallemme formaatissa jossa katsoja näkee näytöllään sekä tapahtumasta kuvatun videomateriaalin että Powerpoint -presentaation samanaikaisesti korkealaatuisena. Palvelu voidaan toteuttaa sekä reaaliaikaisesti tapahtuman ollessa käynnissä tai jälkikäteen tallennettua materiaalia hyödyntäen. Katso webcast -palvelun demo tästä.DCLive -alustamme tukee lisäksi lukuisia edistyneitä ominaisuuksia:Voimme videoneuvottelulaitteistoja sekä videopuhelusovelluksia käyttäen toteuttaa korkealaatuisesti myös kaksisuuntaiset, reaaliaikaiset kuva- ja ääniyhteydet tapahtumien välille vaikka tapahtumat olisivat eri puolilla maailmaa. Samalla kalustolla onnistuvat myös puhujien etänä pitämät esitykset joten lähes koko tapahtuma on mahdollista toteuttaa virtuaalisena.


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->