Ajankohtaista - 12.6.2020

[ RSS ] RSS-syöte


Mobiililava keskisuurten ulkoilmatapahtumien tarpeisiin

12.6.2020Olemme täydentäneet valikoimaamme kesän ulkoilmatapahtumia varten helposti siirrettävällä mobiililavalla. Lava on pystytettävissä lähes mihin tahansa tasaiseen, autolla saavutettavaan paikkaan ja sen käyttökuntoon saattamiseen menee vain n. tunti. Lava on varustettu omalla akulla joten ulkoista virransyöttöä ei tarvita pystytysvaiheessa. Lavan katon kantavuus riittää helposti jopa lavavalaistuksen toteuttamiseen liikkuvilla valonheittimillä. Kokonaisuuteen kuuluu myös PA-siivet suurempia äänentoistoratkaisuja ajatellen.

Lavan toimitus tapahtui kesäkuussa 2020 ja se on tilattavissa 1.7.2020 jälkeen toteutuviin tapahtumiin. Lava toimitetaan aina "avaimet käteen" -ratkaisuna kuljetuksineen sekä kasaus- ja purkutöineen.

Turvallisuusnäkökohdat on lavan rakenteissa huomioitu tarkasti. Lavan sivuille ja takalaitaan löytyy kaiteet jonka lisäksi taka-/sivuseinien pisaraverkot voidaan tuulisen sään yllättäessä tiputtaa sekunneissa. Tuulikuorman seurantaa varten lava on varustettu tuulimittarilla ja hämärän aikaan tapahtuvia kasauksia ja purkuja varten lavan omasta akusta virtansa saavilla työvaloilla.

Lavan tarkempi esittely ja tekniset tiedot

< < Takaisin uutisotsikoihin