Tapahtumatekniikka


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka saman katon alta

Tapahtumatekniikka on nykypäivän tapahtumissa jo lähes välttämättömyys muodossa tai toisessa. Puhujan äänen on kuuluttava, bändi tarvitsee äänentoiston, presentaatio pitää saada näkymään ja tapahtumapaikkakin kaipaisi lisää väriä. Virtuaali- tai hybriditapahtuman kohdalla tarvitaan kameratekniikkaa, kuvamiksauskalustoa ja ratkaisuja lähetyksen jakeluun ympäri maailman.

Nämä kaikki järjestyvät yhtenä avaimet käteen -ratkaisuna. Olemme erikoistuneet yritys- ja yleisötapahtumien kattaviin tapahtumatekniikkaratkaisuihin ja meiltä saatkin tapahtumaasi valaistuksen, äänentoiston, striimaus- ja videotekniikan sekä esiintymislavat ammattitaidolla toteutettuna, korkealaatuisella kalustolla ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Alta pääset tutustumaan palveluvalikoimaamme yksityiskohtaisemmin.


Meiltä saat kattavat äänentoistoratkaisut tilaisuuteesi, olipa kyse seminaarin äänentoistosta, taustamusiikista, bändi-PA:sta tai ulkoilmakonsertin äänentoistosta.


Huolellisesti suunniteltu valaistus luo tunnelmaa, korostaa ja herättää mielenkiintoa. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumaasi ammattitaidolla näyttävän valaistuskokonaisuuden.


Streaming sekä hybridi- ja virtuaalitapahtumat
Välitämme tapahtumasi etäyleisölle ympäri maailman luotettavasti, turvallisesti ja laadukkaasti, oli kyse sitten perinteisestä tai puhtaasti virtuaalisesta tapahtumasta.


Meiltä saat myös laadukkaat ja luotettavat ja kongressiäänentoistojärjestelmät sekä tulkkauslaitteistot kokouksiisi.


Kattavat videotekniikka-alan palvelut yksittäisistä valkokankaista ja projektoreista laajoihin monikameratoteutuksiin ja näyttäviin LED-screeneihin.


Toimitamme tilaisuuteesi tukevan ja myös katseet kestävän esiintymislavan olipa kyse pienestä tai suuresta, sisä- tai ulkotilaisuudesta. Myös mobiililava suurempien tapahtumien tarpeisiin!


360-kuvaus ja VR-ratkaisut täydentävät esim. messuvierailijan kokemusta ja mahdollistavat yleisön tutustumisen tiloihin joihin se ei muuten onnistuisi.