RekrytointiHaemme jatkuvasti tapahtumatekniikan osaajia freelancer-rekisteriimme vastaamaan kasvavan keikkamäärän tarpeisiin.

Livetapahtumien lisääntyessä tarve erityisesti liveäänentoiston osaajille kasvaa tällä hetkellä jatkuvasti. Myös valo- ja kuvateknikoille sekä yleiselle rakennus/purkumiehistölle on säännöllisesti tarvetta.

Toteutamme tekniikkaa vuosittain satoihin tapahtumiin. Tarjoamme freelancereillemme erittäin monipuolisia tehtäviä vaihtelevissa tuotannoissa sekä mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistaan ja ottaa haltuun myös uusia tehtävänkuvia. Pyrimme kuuntelemaan jatkuvasti työntekijöitämme ja kehittämään laitekantaamme sekä toimintakäytäntöjämme saadun palautteen perusteella.

Työntekijöissä arvostamme hyvää asennetta, luotettavuutta ja joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Suurin osa toteutuksistamme sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja erityisesti Helsinkiin.

Jos etsit työharjoittelupaikkaa, rekisteröidy freelancer-rekisteriimme ja mainitse tästä kuvauskentässä. Huomioithan kuitenkin että harjoittelu tapahtuu pääasiallisesti keikoilla joten päivittäiset aikataulut voivat vaihdella suurestikin ja osa harjoittelusta tapahtuu ilta- ja yöaikaan.

Allaolevasta painikkeesta pääset helposti lisäämään tietosi freelancer-rekisteriimme. Johtuen työntekijöiden tarpeen kausittaisesta luonteesta emme välttämättä vastaa hakemuksiin välittömästi mutta freelancer-rekisterimme kautta voit päivittää rekisterissä olevia tietojasi tai poistaa ne kokonaan milloin haluat.


Rekisteröidy freelanceriksi!   ->