Asiakascaset


Eduskunta

Toteutimme eduskunnalle suoria verkkolähetyksiä sekä tallenteita lukuisista tilaisuuksista. Tilaisuudet olivat mm. valiokuntien julkisia kuulemisia, seminaareja sekä tiedotustilaisuuksia.

Lue lisää...

Eduskunta



Arctic Energy Summit

The Institute of the Northin Finlandia-talolla järjestämässä seminaarissa käsiteltiin arktisen alueen energiakysymyksiä. Toteutimme tilaisuuden kuvaamisen ja verkkolähetyksen yhtäaikaisesti kolmesta seminaarisalista.

Lue lisää...

Arctic Energy Summit



Fingrid Oyj

Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj:n Sähkömarkkinapäivässä Scandic Marina Congress Centerissä pohdittiin muuttunutta sähkömarkkinatilannetta. Toteutimme seminaariin kattavan tapahtumatekniikkaratkaisun sisältäen esitystekniikan, monikameratoteutuksen sekä striimauksen WebCast-toteutuksena, äänentoiston ja tunnelmavalaistuksen.

Lue lisää...

Fingrid



#100guitarsfromHEL

Children of Bodomin Alexi Laiho sävelsi Helsingin Juhlaviikoille tilausbiisin 100 sähkökitaralle. Kitaristit valittiin koesoittojen perusteella ja teos esitettiin ilmaiskonsertissa Senaatintorilla 14.8. Toimitimme striimaustekniikan tapahtumassa kuvatun videomateriaalin välittämiseen suorana verkkoon.

Lue lisää...

#100guitarsfromHEL



Korkeasaaren Kissojen Yöt

Kissojen Yö on Korkeasaaren eläintarhan vuosittainen kaksipäiväinen tapahtuma jolla kerätään varoja Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaren ystävät ry:n yhteiseen AMUR-hankkeeseen, joka ponnistelee amurinleopardin ja amurintiikerin pelastamiseksi. DC Events on toiminut tapahtuman tekniikkakumppanina jo vuodesta 2010 toteuttaen tapahtuman päälavan äänentoiston, kuvatekniikan ja valaistuksen.

Lue lisää...

Kissojen yö 2013



Siltakemmakat

Siltakemmakat on Puumalan suurin kesätapahtuma jota on järjestetty jo vuodesta 1995. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran kun Puumalansalmen silta avattiin virallisesti. Alun perin kertaluontoiseksi suunniteltu tapahtuma houkuttelee nykyään vuosittain tuhansia ihmisiä Puumalan kauniisiin maisemiin nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta. DC on toteuttanut tapahtuman päälavan äänentoiston ja valaistuksen jo vuodesta 2008.

Lue lisää...

Siltakemmakat



Lasipalatsin Bio Rex

Nykyisin yksityistilaisuuksiin varattava elokuvateatteri Bio Rex tarjoaa tasokkaan funkkishenkisen ympäristön erilaisille tapahtumille ja tilaisuuksille. Tila- ja palvelukonseptissa on yhdistetty kaikki oleellinen: toimiva ja persoonallinen miljöö, korkeatasoinen ravintolapalvelu ja kattava esitystekniikka. Lasipalatsin Bio Rex on asiakkaan näin tarvitessa täydentänyt talon tekniikkaa tapahtumatekniikkapalveluillamme.

Lue lisää...

Lasipalatsin Bio Rex