Kongressitekniikka


Suurempia kokouksia ja kongresseja varten valikoimastamme löytyy nyt myös kongressimikrofonijärjestelmä sekä tulkkauslaitteisto.


Olemme täydentäneet valikoimaamme Boschin Digital Congress Network -kongressimikrofonijärjestelmällä sekä siihen saumattomasti liittyvällä Bosch Integrus -tulkkausjärjestelmällä. Tilaisuuden tarpeista riippuen järjestelmää voidaan hyödyntää itsenäisenä kokonaisuutena jolloin kaikki äänentoisto tapahtuu pöytäyksiköiden mikrofonien ja kaiuttimien kautta tai se voidaan liittää osaksi tapahtuman äänentoistojärjestelmää.


Tulkkausjärjestelmä mahdollistaa tulkkauksen jopa 31 kielelle ja tulkkausäänen jakelun kielivalitsimella varustettujen pöytäyksiköiden tai langattomien infrapunavastaanottimien kautta osallistujien kuulokkeisiin. Infrapunateknologia mahdollistaa korkean äänenlaadun ja on erittäin tietoturvallinen: signaalin vastaanottaminen ei ole mahdollista tilan ulkopuolella.

Toteuttaessamme samanaikaisesti striimauksen tapahtumasta voidaan lattiakielen lisäksi myös tulkatut kieliversiot välittää myös verkkolähetykseen etäkatsojien käyttöön.Laitteisto toimitetaan aina kutakin tapahtumaa varten suunniteltuna kokonaisratkaisuna kasaus- ja purkutöineen sekä käyttötarkkailuineen. Asiakas voi käyttää haluamaansa tulkkipalvelua tai voimme järjestää haluttujen kielien tulkit paikalle toteutuksen osana.Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->