Videotekniikka


Videotekniikka on avainasemassa nykypäivän seminaareissa ja kokouksissa ja myös muihin yritystapahtumiin saadaan näyttävyyttä liikkuvaa kuvaa hyödyntämällä. Meiltä saat tapahtumaasi kattavat kuvatekniikka-alan palvelut yksittäisistä valkokankaista ja projektoreista laajoihin monikameratoteutuksiin ja näyttäviin LED-screeneihin.

Varmistamme viestisi välittymisen - aina HD-laatuisena

Kun pelkkä esitystekniikka ei riitä, voidaan tilaisuutenne kuvatekniikkatoteutus rakentaa lukuisista eri kuvalähde- ja näyttölaitevaihtoehdoista tarpeen mukaan. Kuvamateriaalia voidaan yhdistellä reaaliaikaisesti eri lähteistä kuten miehitetyistä ja kauko-ohjattavista tuotantokameroista sekä tietokoneelta. Ammattitaitoiset teknikkomme huolehtivat videoiden ja esitysten oikea-aikaisesta ajamisesta. Seminaariesitysten apuvälineeksi olemme kehittäneet DC TimeKeeper -järjestelmän joka mahdollistaa jäljellä olevan ajan, kellonajan sekä lyhyiden viestien välittämisen esiintyjälle nopeasti ja huomaamattomasti.

Myös erilaiset sosiaalisen median sovellukset, kuten Twitter-, Instagram- ja keskusteluseinät ovat mahdollisia. Lue lisää osallistamistekniikkapalveluistamme.

Toteutamme sekä livetuotannot että tallennukset HD-laatuisina. Tuotantokameramme ovat varustettavissa langattomalla, viiveettömällä videolinkillä esim. haastattelujen kuvaamiseen suoraan screenille yleisön joukosta.

Tapahtuman aikana kuvatusta materiaalista voidaan tuottaa editissämme koosteita myöhempää käyttöä varten. Teemme haluttaessa myös tapahtumassa tarvittavien videomateriaalien editointi- ja koostamistyöt.


Livestreamilla tavoitat yleisösi kaikkialla maailmassa

Livestriimauksella tavoitat vieraat jotka eivät pysty osallistumaan tapahtumaan paikan päällä. Laadukkailla tuotantokameroilla kuvattu videomateriaali lähetetään reaaliaikaisesti leikattuna internetin välityksellä halutulle kohdeyleisölle.

Lue lisää streamingpalveluistamme sekä hybridi- ja virtuaalitapahtumista


Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!Lähetä tarjouspyyntö!   ->


Projisoinnit ja näyttölaitteet
  • LED-screenit
  • Valkokankaat ja projektorit
  • PlasmanäytötEsitystekniikka
  • Ajojärjestelmät
  • Esityskoneet
  • Klikkerit ja esiintyjäkellot
  • Materiaalin esituotanto
Monikameratuotannot
  • Livetuotannot ja tallenteet
  • Miehitetyt ja robottikamerat
  • Livestriimaus