Valaistuspalvelut


Huolellisesti suunniteltu valaistus luo tunnelmaa, korostaa ja herättää mielenkiintoa. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuteenne ammattitaidolla näyttävän valaistuskokonaisuuden, olipa kyse sitten yritysjuhlasta, messuosastosta, bändikeikasta tai konsertista.

Lava- ja tilavalaistus luovat tapahtuman tunnelman

Sopivalla valaistuksella saadaan lisäarvoa esitykseen kuin esitykseen. Kunnollinen show-valaistus lisää bändin tai tanssiesityksen näyttävyyttä, tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaan joko perinteisillä tai liikkuvilla valonheittimillä toteutettuna. Visuaalisuus on esiintyjille yhä tärkeämpi elementti ja huolellisesti suunniteltuna tukee esityksen sanomaa. Kevyelläkin lavavalaistuksella saadaan esiintyjät erottumaan selkeästi paremmin seminaareissa, kokouksissa ja vastaavissa tilaisuuksissa.

Karustakin tilasta saadaan helposti juhlava tarkoin suunnitellulla tunnelmavalaistuksella. Valaistuksen värit voidaan valita vaikkapa asiakkaan brändivärien tai tapahtuman teeman mukaisiksi sadoista eri vaihtoehdoista ja toteutusta voidaan elävöittää lisäämällä liikkuvaa valoa.

Kohdevalaistuksella erottuvuutta messuilla ja näyttelyissä

Messuosaston somistuksen kanssa yhteen suunnitellulla valaistuksella saadaan tuote tai palvelu erottumaan edukseen. Messuosastojen valaistuksen lisäksi toimitamme myös erilaisia trussirakenteita valaistuksen ja somisteiden ripustamiseen.

Kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka samalta toimittajalta

Tapahtumatekniikan kilpailuttaminen ja tilaaminen usealta eri toimijalta on aikaavievää ja kallista. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka-alan palvelut kuten valaistuksen, äänentoiston, kuvatekniikan ja esiintymislavat yhtenä, tarpeisiisi räätälöitynä pakettina. Kerro meille tapahtumasi tarpeista lyhyellä tarjouspyyntölomakkeellamme niin teemme tarjouksen tilaisuutesi teknisestä toteutuksesta!

Lähetä tarjouspyyntö!   ->


Lavavalaistus
  • Lavavalaistus esiintyjille ja orkestereille
  • Muotinäytösten valaistus
  • Yleisvalaistus seminaareihin yms.Tunnelmavalaistus
  • Tunnelmavalaistus liikkuvilla ja/tai perinteisillä valonheittimillä
  • Yleisvalaistus
  • Julkisivuvalaistus
Kohdevalaistus
  • Messuosastojen valaistus