Ajankohtaista - 25.10.2019

[ RSS ] RSS-syöte


Etsimme freelancer-tapahtumateknikoita!

25.10.2019

Etsimme marraskuun ruuhkahuipun toteutuksiimme lisää freelancer-tekijöitä. Tarvetta on nyt erityisesti valopuolen henkilöstölle sekä rakentamaan ja purkamaan että operoimaan valokattauksia tilaisuuksien aikana (Chamsys).

Toteutamme tekniikkaa vuosittain satoihin tapahtumiin joista suurin osa on yritystilaisuuksia. Alan voimakkaasta kausiluonteisuudesta johtuen valtaosa työntekijöistämme on freelancereita. Tästä huolimatta kehitämme jatkuvasti käytäntöjämme ja laitekantaamme työntekijöiltä saatujen ehdotusten perusteella. Haemme jatkuvasti uusia ääni-, valo- ja kuvatekniikan osaajia vastaamaan kasvavan keikkamäärän tarpeisiin. Eniten töitä voimme tarjota tapahtumatekniikan moniosaajille jotka hallitsevat useampia osa-alueita.

Työntekijöissämme arvostamme teknisen osaamisen lisäksi erityisesti hyvää asennetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti kuva- ja seminaaritekniikan osaajia mutta myös ääni- ja valoteknikoille on jatkuvasti tarvetta.

Mikäli työskentely tapahtumissamme kiinnostaa, voit ilmoittautua freelancer-rekisteriimme täältä.< < Takaisin uutisotsikoihin